Localizare:
Traseu sugerat:  

Ofertele pentru produsul

 

Princess Tigaie electrica multifunctionala Pure Princess, 1600 W, 4 l, 45 x 24 x 17.5 cm, maxim 240 C, suport bambus, Negru (0116302501001)

590,00 RON
In stoc
spre magazin »
shopu.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 590,00 RON

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse Princess: Princess Vas electric

Ninja OP100 Vas electric 1 210,99 RON Ninja OP100 Ninja OP100EU Vas electric de la 909,88 RON Ninja OP100EU Royal Catering RC-WBDW9 Vas electric de la 379,00 RON Royal Catering RC-WBDW9 Royal Catering RC-WBDW6 Vas electric de la 359,00 RON Royal Catering RC-WBDW6
Descrierea produsului
Putere 1600 W
Volum 4 liter
Oala detasabila Nu
Temperatura reglabila Da
Functie de mentinerea caldurii Da
Robinet incorporabil Nu
Timer Nu
Pornire intarziata Nu
Display Nu

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Tigaia electrica multifunctionala Pure este un vis devenit realitate pentru bucatarii ce doresc sa nu imbine doua alimente, dar sa le prepare in acelasi timp fara prea multe vase murdare. Aceasta dispune de un strat ceramic rezistent la zgarieturi care asigura distribuirea egala a caldurii.
Datorita stratului ceramic, tigaia electrica Pure se incalzeste rapid si isi pastreaza temperatura pentru mult timp. Gatitul inovativ nu se opreste aici: textura permite lipsa uleiului la preparare si totodata functia de a gati mai multe preparate in acelasi loc este un plus adus acestei tigai electrice.
De asemenea, tigaia cat si capacul se curata usor atat manual cat si in masina de spalat vase, iar suportul de bambus se indeparteaza cu usurinta si poate fi curatat cu un prosop umed de bucatarie.
Specificatii tehnice:
Putere: 1600 W Dimensiuni: 45 x 24 x 17,5 cm Materialul suport: bambus Indicator luminos de functionare Temperatura maxima atinsa este de 240°C Dotata cu manere cool-touch Termostat ajustabil Volum: 4 l Cablu de alimentare cu lungimea 2 m Culoare: Negru.


Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.